انتخاب موضوع پایان نامه اولین اقدامی است که دانشجویان باید در زمینه انجام پایان نامه انجام بدهند. تفاوتی ندارد در چه رشته و دانشگاه و یا مقطعی در حال تحصیل هستید، همواره باید موضوعی را مناسب مقطع خود و کاربردی و ارزشمند انتخاب نمایید که ارزش کار کردن و انجام پژوهش را داشته باشد.

انتخاب موضوع برای پایان نامه

به همین علت میتوان انتخاب موضوع پایان نامه را نه تنها اولین قدم در مسیر انجام پایان نامه، بلکه مهم ترین آن نیز دانست. علت آن این است که اگر در هنگام انتخاب پایان نامه دقت کافی وجود نداشته باشد ممکن است که به بیراهه برود و در آن زمان تقریبا ممکن است که یک پایان نامه مقطع کارشناسی، به اندازه یک پایان نامه مقطع دکتری، سخت و طولانی گردد. از سوی دیگر ممکن است به قدری موضوع ساده و بی ارزش باشد که حتی از سوی اساتید تایید هم نگیرد.

پس به دیگر کلام، دانشجویان در نظر داشته باشند که به هنگام انتخاب موضوع دقت کنند. زیرا موضوع، به مسیر تحقیقات و پروژه ها جهت میدهد به همین علت بهتر است بعضی وقت ها به طوری نوشته شود که دست پژوهشگر برای انجام آن به تنهایی کافی باشد. شما دانشجویان محترمی که هم اکنون در مرحله انتخاب موضوع به سر میبرید، دو گزینه بر سر راه خواهد داشت که عبارتند از:

گزینه اول مطالعه مطلب زیر است که در رابطه با اصول انتخاب موضوع نوشته شده است و راهنمایی هایی نیز در آن وجود دارد که شما می توانید با خوندن ان یک ایده کلی در رابطه با چگونگی عملکرد پایان نامه نویسی و روش انجام پایان نامه را بدست خواهید اورد.

گزینه دومی که پیش روی شماست، تماس با مخصصین و مشاوران موسسه تزآگاه است و شما می توانید انتخاب موضوع خود را به دست افراد کاردان بسپارید تا قسمت کوچک اما مهمی از کار را بر خود ساده کرده باشید. تلفن تماس و پل های ارتباطی رو خدممتون ارسال میکنم.

موسسه علمی پژوهشی تزآگاه چندین دپارتمان تخصصی دارد که آنها وظیفه انجام پایان نامه های ارسال توسط دانشجویان را بر عهده دارند. هر دپارتمان دارای چندی محققین در رشته های مرتبط با همان دپارتمان است.

به دیگر کلام، اگر بخواهیم مثالی در این زمینه بزنیم، در میان رشته های علوم انسانی، مدیریت و رشته روانشناسی نیز به چشم میخورند. موسسه تز آگاه در دپارتمان علوم انسانی خود، برترین محققین رشته های مدیریت و روانشناسی را دارد که می توانند سخت ترین موضوعات موجود در این دو رشته را کامل کنترل کرده و انجام دهند.

بهتر هست برای درک بهتر قضیه، دپارتمان ها را از هم تمیز دهیم و سپس هر کدام را به تفضیل توضیح خواهیم داد.

انتخاب موضوع در نحوه نوشتن پایان نامه

پایان نامه چیست؟ پایان نامه را می توان عصاره هر دوره تحصیلی دانست که در یک موضوع خاص نوشته می شود. انتخاب موضوع در نحوه نوشتن پایان نامه تاثیر بسیار مهمی دارد. در این رابطه باید موضوع پایان نامه به گونه ای نوشته شود که:

موضوع پایان نامه تحصیلی شما باید با رشته یا زمینه ای که در آن کار کرده اید، مطابقت داشته باشد.

موضوع مورد نظر باید قابلیت اجرا را داشته باشد.

ارزش مقاله زمانی بالاتر می رود که موضوع مقاله کاربردی و مقرون به صرفه باشد.

موضوع شما تکراری نباشد.

از نظر اخلاقی، مقبولیت فرهنگی و سیاسی، موضوع پایان نامه نویسی شما مناسب باشد.

شما می توانید برای انتخاب موضوع جهت نحوه نوشتن پایان نامه، یک مطالعه کلی پیرامون موضوعات مختلف انجام داده، موضوعات مورد علاقه خود را که منابع مناسب و امکان تحقیق در مورد آنها وجود دارد، را لیست بندی کرده و با مشورت استاد راهنمای خود یکی از این موضوعات را انتخاب کنید.

سفارش انتخاب موضوع پایان نامه

برای سفارش انتخاب موضوع پایان نامه توسط موسسه می توانید با موسسه ای مثل تزآگاه کار کنید، ابتدا موضوعاتی بسته به تخصص محقق برای شما انتخاب می گردد و به همراه مقاله بیس در اختیار شما قرار می گیرد و شما می توانید آن را با استاد در میان بگذارید و در صورت تایید هریک از موضوعات می توانید پایان نامه خود را به موسسه برای انجام بسپارید یا اینکه خودتان بر اساس مقاله بیس آن را تکمیل نمایید.

چگونه موضوع انتخاب شده را تاییدیه بگیریم؟

برای تایید گرفتن موضوع پایان نامه از استاد نیاز است شما با مطالعه مقاله بیس یا مشاوره گرفتن از موسسه تسلط نسبی نسبت به موضوعی که قرار است انجام دهید داشته باشید و هنگام ارائه با استاد در مورد انگیزه خود از انتخاب این موضوه صحبت کنید. استاد راهنما ممکن است موضوع شما را با اندکی تغییر تایید کند.

5/5 - (4 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *